Column

Deze column is in 2016 gestart als maandelijkse gesproken column in Limburgs Land, het leukste tuin- en natuurprogramma van Nederland. Met het overlijden van Ger Houben, presentator van Limburgs Land, in mei 2018, kwam een eind aan dat fantastische programma. Daarna ben ik doorgegaan met schrijven van columns, zij het wat minder frequent. Een deel van deze latere teksten was in het Limburgse tuin- en natuurprogramma van L1, Natuur & zo, te horen.

Advertentie

Over Hanneke Schreiber

Op het grensvlak van natuur en cultuur
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s